tiistai 2. elokuuta 2011

Chanel, No. 92 Bleu Célestes

Yksi lempipaleteistani. Tämä on neljän siniharmaiden sävyjen paletti, joita voi käyttää kuivana ja märkänä. Märkänä käytettynä niistä saa intensiivisemmän lopputuloksen, kuivana käytettynä ei ole niin voimakas mutta on huomattavasti helpompi ja huolettomampi käyttää. Tässä meikissä tein smokey-eyen märillä väreillä. Käyttötarkoitus oli iltameikki.


Tekniikka oli seuraavanlainen: pohjustus, meikkikynää (tässä tapauksessa oli Chanelin Denim-sävy, käy loistavasti tämän paletin kanssa) ripsirajasta ylöspäin ainakin luomen puoliväliin, häivytys, sitten alkaa värien levitys.Eli ripsirajaan tumminta sävyä, puoliväliin keskitummaa, luomivakoon vaalein sininen.Vaalein sininen lähti hiukan karkaamaan turhan ylös, mutta kuten aiemmin sanoin, märkänä nämä ovat hiukan vaativampia käyttää. Toisaalta tuo ei haitanne koska kyseessä on iltameikki ja ei hämärävaloissa niinkään erotu samalla tavalla kuin  päivävaloissa.
Meikki on yksinkertainen ja tosi nopea tehdä, ellei sitten joudu vaikeuksiin märkien intensiivisten sävyjen kanssa. Btw, tumminta väriä on kätevä käyttää arkisemmassa meikissä märkänä rajausvärinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti