torstai 18. elokuuta 2011

Kim Kardashian Vegas-kuvausmeikki

Törmäsin muita meikkiblogeja selatessa tähän ihanaan meikkiin. Kim Kardashianilla on muutenkin yleensä aina ihana meikki, mutta tämä poikkesi siitä mitä hänellä normaalisti on.

Mitä kuvasta näkee, niin meikin tyyli on hyvinkin simppeli. Muistuttaa 60-luvulle tyypillistä ollutta meikkityyliä (vrt. twiggy) muotovarjoineen päivineen, huuletkin ovat pinkit, kuten siihen aikaan oli tavallista. Tämä on vain modernimpi versio siitä, which I like. <3 Pitihän sitä päästä kokeilemaan. Tämä on siis minun tulkintani meikistä.

Eli periaatteessa liikkuvalle luomelle oikein kimaltavaa hopeaa luomiväriä ja luomivakoon muotovarjo, joka nousee hiukan ylöspäin sisänurkasta päin katsottuna ensimmäiset 1/3 ja laskee hiukan alaspäin. Tämä tekee ilmeestä semmoisen raukean seksikkään. (Itse asiassa Marilyn Monroelle tehtiin meikissä samaan tyyliin muotovarjo, jotta hänelle saatiin se kuuluisa kissamaisen raukea ilme) Kimin kuvasta näkee että luomivaossa on selkeä rajaus joka häivyttyy ylöspäin. Muotovarjossa käytin ainakin 3 eri ruskean sävyä. Tummin (semmoinen suklaanruskea) on luomivaossa ja siitä ylöspäin on keskiruskea ja ylimpänä vaalein. Kulmaluulla on myös hilight-sävy.

Kuvaa ottaessa aurinko rupesi sopivasti paistamaan, joten se näyttää aika rankalle. :p Myös minun iho.

Ripsien tyveen lisäsin mustalla geelirajauksella rajaukset. Kimin kuvassa ne eivät näytä olevan mitenkään ihmeelliset, joten seurasin vain omaa silmän muotoa. Ripset ovat Ardellin Demi wispies. Alarajaukset ovat sitten sillä tummimman ruskealla joka on häivytetty melko alas. Olisi näköjään saanut tehdä vahvemmatkin alarajaukset, koska ne eivät kuvissa näy niin paljon kuin livenä. Sisärajauksissa on sitten valkoista kôhl-kynää, jolla saadaan silmiä suuremmiksi.

Muuten Kimillä näyttäisi olevan kasvoilla melko paljon varjostusta (jenkkityyliin leveät varjostukset poskilla), ja tosiaan melko nuden pinkit huulet. Painotus on silmissä, joten muutoin kasvoille ei kannata laittaa mitään vahvaa, saati huuliin. Mutta kuvausta varten luonnollisesti varjostuksia on Kimille täytynyt tehdä aika rankasti.


Semmottiis. Viimeisestä kuvasta tosiaan huomaa ettei tuo meikki ollut niin rankka kuin ylemissä kuvissa näyttää kirkkaassa auringonvalossa. x) Mutta I lloooove it, aivan ihana bilemeikki esim. Hyvin flirttailevan luukin saa aikaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti