tiistai 23. elokuuta 2011

MAD minerals kulta-kupari-pronssi

Halusin eräänä päivänä tehdä meikin joka korostaisi _oikeaa_ silmieni väriä, joka on sinivihreä. Yleensä meikatessa saan korostettua joko sinisyyttä tai vihreyttä silmissäni, mutta tämä yhdistelmä sai aika hyvin silmät loistamaan sinivihreinä. Päätinpä kokeilla sitten yhdistää kultaa ja kuparia. Uusin rakkaus on tuo kuparisävy, aivan tajuttoman ihana. En osaa kyllä tarkkaan sanoa että mihin tuo taittuu, mutta ihan puhtaalta kuparilta se ei minusta näytä, ainakaan minun iholla. x) Minun iholla on semmoinen jännä taipumus (ihon oma pohjasävy kaiketi), että se taittaa joskus jotain valkoisia liilaan ja vaaleanpunaisia violettiin jne. Purkissa se näyttää kyllä enemmän kupariselta. Meikki on hyvin yksinkertainen kullan ja kuparin (ja hiukan sen pronssinkin) eri sävyjen smokey.


Käytin MAD mineralsilta ainakin sävyjä Delirious, Oak Bronze ja Copper Foil. Sisänurkassa on sitten Sugarpillin Goldiluxia, kun huomasin ettei MAD mineralsin 24k Gold ollut riittävän kultainen näiden muiden sävyjen kanssa. Oli muutenkin liian vaalea ja hassun näköinen ensin sillä.


En osannut näemmä kuvaa ottaessa pitää silmää tarpeeksi rennosti kiinni. Nuo rutut eivät ole sitten luomiväriruttuja, vaan ihoruttuja. x)


Kävin tällä naamalla kysymässä työharjoittelupaikkaa ja heti kun otin aurinkolasit päästä, paikan pitäjä hihkaisi että "ihana meikki!". Pohdittiin siinä että kannattaako minua ottaa, kun hänellä ei välttämättä riitä minulle tekemistä niin paljon että jaksaisin olla siellä (pieni liike). Jäin hänen mieleen niin hyvin kuitenkin, että heti kun astuin liikkeen ovesta ulos, hän laittoi viestin että tule tekemään huomenaamulla hänen asiakkaalle meikki. x) Työnäyte meni ihan nappiin, mutta päätin sitten kuitenkin kysellä vielä muista isommista paikoista paikkaa. Eli ööömm, tämä on ilmeisen hyvä työhaastattelumeikki? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti