sunnuntai 7. elokuuta 2011

Minttujäätelöööö

Yksi lempijäätelöistäni on minttu ja erityisen paljon pidän sen väristä. Harvemmin pidän kylmistä väreistä, mutta tiettyjen sävyjen siniset on joskus ihania. En pidä myöskään vihreästä, mutta esimerkiksi lime ja sinivihreä, tämmöinen minttu vaikkapa, ovat aivan ihania.Tämmöinen mintunvihreä on sinänsä voimakas sävy, joten sitä voi olla hankalaa käyttää, mutta sitä voi hiukan “vaimentaa” valkoisella tai sitten jos haluaa käyttää sitä juhlameikkinä, siihen voi sekoittaa hiukan mustaa ulkonurkkaan, mistä se saa taas ihan erilaista potkua eikä se myöskään silloin ole liian kirkas hämärässä valossa. Tämmöinen mintunvihreä oli ehkä liian kirkas minun makuuni pelkästään valkoisen vierellä, joten häivyttelin siihen hiukan mustaa.
Pohjustuksena UDPP, koko luomella Illamasqua Bedaub(= voidemainen, matta, vedenkestävä minttuväri), sisänurkassa Sugarpill Tako (= matta, puhdas valkoinen), 2/3 luomesta Sugarpill Midori joka on kaunis, melkein myrkynvihreä, sitten sen päällä hiukan ulkonurkassa Sugarpill Bulletproof (= matta musta). Rajauksissa samaa Bulletproofia jota ensin vetelin veteen kastettuna ja päälle kuivana. Kulmaluulla on pieni säväys Takoa.

Mustan häivytys meni ehkä hiukan pieleen ja sokeuduin noille mössöille mitä kuvassa näkyy. Kamera on niin armoton. x___x Mutta ainakin se on hiukan moniulotteisempi tummemman varjostuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti