sunnuntai 7. elokuuta 2011

Urban Decay Naked

Tilasin tämän paletin kesäkuussa itselleni ja pitihän sitä päästä testailemaan. Ihan perus klassinen silmämeikki jota voi muunnella niin ilta- kuin päiväkäyttöönkin muuntelemalla esim. rajausten käyttöä. Tässä versiossa minulla on melko voimakkaat rajaukset koska tykkään itse melko voimakkaista rajauksista, tai oikeastaan näkyvästä meikistä muutenkin. :)



Half Baked-sävy on aivan valtavan ihana. Se pisti heti ensimmäisenä silmään tuolta paletista. Aivan ehdoton ykkönen noista kaikista, vaikka onhan ne kaikki ihania. Luomillani on siis 4 eri sävyä.


Syy miksi käytän niin montaa sävyä, on siinä että lopputulos on paljon moniulotteisempi ja siihen saa tietynlaista syvyyttä (miten kamalalta diipadaapalta se kuulostaakin), niin tulos on erilainen kuin mitä silloin jos käyttää kahta tai kolmea sävyä.




Sisänurkasta alkaa siis Half Baked, keskellä tulee Toasted (voi käyttää myös Smog-sävyä, miten itse tykkää), ulkonurkassa Buck ja luomivaossa Naked.


Rajaukset ovat mustalla, alhaalla on jonkin verran häivytetty myös Buckia. Kulmaluulla taitaa olla hilightina Virgin. Tästä paletista tulee taatusti lisää postauksia. x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti