tiistai 17. tammikuuta 2012

Dior Night Dust-paletti

Tämä paletti oli jäänyt täysin vielä testaamatta, vaikka olen ostanut sen varmaan vuosi sitten jo. Yllätyin värien pigmenttivähäisyydestä, vaikka paletissa niin kivalta ne näyttävätkin, mutta ihan menevä paletti kyllä päiväkäytössä. :) Tässä tulos:

 
Pahoittelen viimeistä kuvaa keltaisuudesta, mutta sisätilavalaistuksessa kuvaaminen pokkarilla on hieman vaativaa ja se heittää sen joskus keltaiseksi jostain syystä. Kuitenkin, pääasia että siitä vähän näkee tuota muotoa mitä tein ruskealla tuonne ulkonurkkaan. Se on siis tuollainen pitkän mallinen v-muoto, jonka häivyttelin aika pitkälle ulkonurkasta ohimoa päin. Rajauksista halusin tehdä pehmeät, joten tein nekin sillä paletin ruskealla. Luomen keskiosassa on sekoitettuna paletin hopeaa ja sinistä sävyä. Korostuksia on paletin valkoisella sisänurkassa ja kulmaluulla. Samaa järjestystä seurasin alaluomella.

Itse palettihan näyttää tältä: //Vielä pitää lisätä, että paletissa oleva musta on sellainen, jossa on hileitä, mutta en saanut yhtäkään hilettä irtoamaan siitä! Siihen olen aika pettynyt, mutta muut värit olivat kohtalaisen hyviä helmiäisiä. Diorilta odotin kyllä vähän pigmenttisempiä sävyjä, mutta en voi huonoksikaan haukkua. Valkoinen on tosi nätti korostuksissa ja toinen lempparisävy noista on tuo siniharmaa. :)

1 kommentti:

  1. Hi! About the Alpha Frozen Jellies, I think maybe you got a bad batch. Mine has a slight smell to them, but it smells like most makeup does. None of them have an alcohol or cat breath smell. You should maybe try to get a replacement.
    Thanks for your question :D

    VastaaPoista