tiistai 7. helmikuuta 2012

Metallisen sinistä ja hirrrmuisasti hilettä

Meikkaamisesta oli vähän taukoa ja pussukoissa on odotellut Illamasquan voidemaiset värit jotain uuden ja ihanan luojaa. Olen aivan totaalisen ihastunut näihin näihin ja näihin kun rasvamaiset värit ovat ensinnäkin helppoja ja hyvin monikäyttöisiä. Tosin helppous riippuu käyttäjästä, koska rasvamaiset värit liikkuvat iholla niin kauan kunnes ne kiinnitetään jollain kuivalla värillä. Mutta minä koen sen ainakin helppona, koska sen kanssa ei tarvitse olla niin tarkka (kun vrt. "vesiväreihin" ja nestemäisiin). Mutta vaikka nuo ovatkin hintavia, niin ne ovat melko riittoisia ja parastahan niissä juuri on se moniulotteisuus. Voit kiinnittää voidemaisen värin jollain samanlaisella kuivalla värillä, tai sitten olla hurja ja kiinnittää se jollain muulla värillä, jolloin värien lopputulos on jotain ihan erilaista, kuin mitä yksin käytettynä. :) Tein Illamasquan Superiorilla pohjat tähän meikkiin ajatuksena bilemeikki. Tässä on niin paljon kaikkea hilettä ja rohkeaa väriä, että kaikki tästä varmastikaan eivät tykkää, mutta on herkku niille, ketkä tykkää olla meikin kanssa vähän rohkeampia.
Kuvat eivät ole parhaimmasta päästä, koska ne ovat iltavalossa otettuja, mutta olen sitä mieltä ehdottomasti, että bilemeikissä saa olla rohkea tummuuden ja värien kanssa, koska meikki helposti hukkuu hämärään baarivaloon. Näin rohkealla meikillä ei jää hämärässäkään valossa silmät huomaamatta. :p

Käytetyt tuotteet:
Pohjustus: Jesse's Girl eyeshadow base
Illamasqua (liquid metal) Superior
Luomivaossa violettia luomivärisävyä häivytykseen, ulkonurkassa mustaa luomiväriä
Elf Gel eyeliner


Tässä tapauksessa käytin Superiorin kiinnitykseen tuota glitteriä ja lopputuloshan oli melko kimaltava. :) Sävy on erikoinen koska glitteri on sävyltään vihreää.

2 kommenttia:

 1. Olen jo jonkin aikaa seuraillut meikkikuviasi. Sinulla tosi kaunis meikkaustyyli ja tykkään paljon sävy-yhdistelmistäsi, vaikka ne eivät itselle aina sopisikaan.

  On myös aina ilo katsoa laadultaan erinomaisia meikkikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana saada palautetta. :) Kiva että kuvatkin kelpaa, yritän ottaa näillä resursseilla niin hyviä kuin saa. Olen kuvitellut että ne voisivat olla parempilaatuisiakin, mutta hyvä kuulla jos ovat näinkin hyviä. Onpa kiva kuulla että joku tykkää minun käsialasta! Teknisestihän kuka tahansa voi olla hyvä, mutta käsiala on kaikilla erilaista eikä se aina ole kovin kaunista.

   Poista